News Flash:

Scene socante intr-un cimitir din Lugoj. Ce a incercat sa faca o tanara, pe mormantul iubitului

29 Ianuarie 2015
2144 Vizualizari | 0 Comentarii
O tanara de 21 de ani a fost la un pas de a-si pune capat zilelor. Ea a fost gasita, marti, in stare de inconstienta de ambulantieri si politisti intr-un cimitir din Lugoj. Povestea tinerei din Timisoara a inceput cu cateva saptamani in urma, cand prietenul acesteia a murit intr-un grav accident de circulatie. Fata, care sufera si de alte probleme de sanatate, a cazut intr-o depresie puternica dupa ce prietenul ei a trecut la cele vesnice. Tanara nu a reusit sa-si revina din socul emotional, astfel ca marti, la orele pranzului, a mers la cimitirul de pe str. Fagetului din Lugoj, in care este ingropat prietenul ei, s-a culcat pe locul de veci al acestuia si a luat mai multe guri dintr-o substanta otravitoare . La fata locului au fost chemati imediat politistii si o ambulanta, care i-au acordat victimei primul ajutor.
„Tanara de 21 de ani din Timisoara ar fi incercat sa se sinucida, cu ajutorul unei substante care se foloseste la prinderea soarecilor. La fata locului, politistii au gasit-o pe fata inconstienta, aceasta fiind transportata de urgenta la spital pentru investigatii”, a declarat Ancuta Morariu, purtator de cuvant IPJ Timis.
Tanara se afla acum sub atenta supraveghere a medicilor lugojeni si este, deocamdata, in afara oricarui pericol. „Fata a suferit o depresie, acum este la noi internata si este stabila. O vom pastra sub supraveghere pana isi va reveni”, a declarat Diana Szucs, medicul de garda care a preluat cazul de la ambulanta.
Sursa: redesteptarea.ro

o tanara lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006513 (s)