News Flash:

SCENE SOCANTE in Valea Jiului! Grindina a fost cat mingea de tenis! Sute de masini si acoperisuri, distruse: "Uitati-va la fatada blocurilor. Parca a tras cineva cu gloante”

20 Iunie 2016
1591 Vizualizari | 0 Comentarii
masina grindina
Sute de masini si acoperisuri din localitatile din Valea Jiului au fost distruse de grindina cazuta, dimensiunea pagubelor create neputand fiind estimata deocamdata, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Doua reprize puternice si alte cateva replici de ploaie torentiala cu grindina ce ajungea pana la dimensiunea unui ou de gaina au facut ravagii in localitatile din Valea Jiului, sute de autoturisme si imobile fiind avariate.
Burlanele caselor au fost gaurite, parbrizele si lunetele de la autoturisme au fost fie sparte in totalitate, fie ciuruite, tabla – caroseria masinilor a fost indoita. Nici macar fatada blocurilor nu a ramas intacta.
”S-a repetat Revolutia din `89. Uitati-va la fatada blocurilor. Parca a tras cineva cu gloante”, spune un petrosanean privind catre blocul in care locuia si care fusese recent reabilitat.
“Un fenomen nemaiintalnit de mine pana acum. Furtuna si ploaie cu grindina de marimea unui ou de gaina. Pagubele sunt imense, peisajul din zona arata ca dupa apocalipsa, cu toti pomii sfartecati si sute de masini avariate”, spune un alt om.
“Masina a scapat ca era in garaj, dar garajul nu. Mi-a distrus acoperisul. A spart table, a rupt lambriuri tot”, explica o alta persoana.
“Mi-a distrus toate masinile si acoperisul. In viata mea nu am vazut asa ceva. Daca tot invocam Apocalipsa, am trait-o”, spune un patron din Petrosani.
Inventarierea pagubelor este singura preocupare a oamenilor din localitatile din Valea Jiului. Fiecare persoana isi verifica proprietatile si isi calculeaza prejudiuciul creat.
“Imi repar acoperisul la casa acum. Mi-a spart odulina (table de pe casa – n.r.) Si masinile mele sunt distruse. Azi-noapte am avut o interventie doar pe strada Cuza Voda din Petrosani unde opt curti au fost inundate. Intr-o ora am reusit sa decolmatam si sa rezolvam problema”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, comandantul Detasamentului de Pompieri din Petrosani, Adrian Avram.
Toate localitatile din Valea Jiului, Petrila, Petrosani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni, Uricani, au fost afectate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005025 (s)