News Flash:

SCENE SOCANTE IN DIRECT! Emisiunea "Lumea lui Banciu", incheiata brusc joi seara. Banciu a fost la un pas sa lesine!

30 Octombrie 2015
1818 Vizualizari | 0 Comentarii
banciu lesin
Editia de joi seara a emisiunii "Lumea lui Banciu", difuzata in direct la televiziunea B1 TV, s-a incheiat brusc, dupa ce realizatorului Radu Banciu i s-a facut rau chiar la finalul programului, insa, in prezent, starea de sanatate a acestuia este buna.
La finalul emisiunii, in timp ce citea un text, Radu Banciu si-a dus initial mana stanga la cap, aplecandu-se in lateral si parand ca este pe punctul de a cadea de pe scaunul pe care era asezat. Ulterior, Radu Banciu s-a redresat, dar a continuat sa isi tina ambele maini pe fata. Dupa cateva momente, emisiunea "Lumea lui Banciu" a fost intrerupta, iar la televiziunea B1 a fost difuzat un calup de publicitate.
Radu Banciu nu si-a pierdut cunostinta. Ulterior, realizatorul si-a revenit si a plecat acasa, iar, vineri dimineata, starea lui de sanatate era buna, dupa cum au declarat, pentru MEDIAFAX, angajati ai televiziunii B1 TV.
Radu Banciu are programata emisiune si vineri seara, la B1 TV, pana la momentul difuzarii acestei stiri nefiind anuntata nicio eventuala anulare a acesteia.
In emisiunea "Lumea lui Banciu", care este difuzata in acest sezon de duminica pana vineri, de la ora 23.00, Radu Banciu comenteaza in direct subiecte de actualitate.
Mediafax.ro 

finalul programului radu banciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006092 (s)