News Flash:

Scene socante! Fetita de 11 ani violata de un boschetar!

5 Octombrie 2015
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
viol minora
Romania s-a transformat in tara violurilor. Dupa ce mai multe cazuri de abuz sexual au intrat in atentia publicului larg in ultimele luni, o noua monstruozitate iese la iveala.
O fetita de 11 ani din Arad a fost violata de un om al strazii aflat in scaun cu rotile. Barbatul a rugat-o pe minora sa-l ajute sa transporte cateva bagaje in cladirea fostului cazinou din Arad, iar acolo micuta care credea ca face o fapta buna a trait cosmarul vietii ei, care cu siguranta o va marca pentru mult timp de acum incolo. 
Barbatul a fost retinut la scurt timp dupa comiterea violului si apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, scrie ziuadevest.ro.
Potrivit unor surse din Politia Arad, barbatul a obligat-o pe fetita sa-i faca sex oral
"Probatoriul administrat in cauza a relevat faptul ca, in data de 01.10.2015, in jurul orelor 20.30, inculpatul Oprea Claudiu Adam, in timp ce se afla pe B-dul Revolutiei din municipiul Arad, a acostat-o pe persoana vatamata S.D.A. (minora in varsta de 11 ani), pe care a ademenit-o sub pretextul de a-l ajuta sa-si transporte la locuinta un bagaj in cladirea fostului cazinou de pe B-dul General Dragalina, loc unde prin constrangere fizica si morala, respectiv prin exercitarea unor acte de violenta a intretinut cu persoana vatamata acte sexuale orale", se arata intr-un comunicat al procurorilor.
Barbatul, cunoscut in Arad drept "Tarzan", cerseste mila trecatorilor umbland intr-un scaun cu rotile, insa de fapt barbatul nu are probleme locomotorii. Mai mult, el a fost vazut adesea mergand fara prea mari probleme si dor clatinandu-se adesea din cauza consumului de alcool.

tara violurilor abuz sexual arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007176 (s)