News Flash:

Scapi de varice intr-o saptamana - Tratamentul naturist care costa foarte putin

19 Decembrie 2017
1475 Vizualizari | 0 Comentarii
varice

Venele varicoase sunt o afectiune comuna care se manifesta prin largirea anormala a venelor de la suprafata pielii. In cele mai multe cazuri, acest lucru se intampla la nivelul gambelor si coapselor atunci cand peretii venelor se subtiaza sau cand presiunea sangelui nu mai este foarte bine reglata. Departamentul de Sanatate si Servicii Umane din Statele Unite ale Americii a publicat un raport ingrijorator potrivit caruia aproximativ 25% dintre femei si 10% dintre barbati se confrunta cu neplacerile aparitiei varicelor. Nu este doar o problema estetica, ci si una medicala: poate cauza dureri, oboseala, o stare de agitatie, senzatia de arsura, furnicaturi sau greutate in picioare.

Au fost identificati multi factori care accelereaza procesul de aparitie a venelor varicoase, cum ar fi: statul prea mult timp in picioare, pantofii inconfortabili sau cu toc prea inalt. Și sarcina este un factor de risc, in special cea de-a doua. Un alt factor deosebit de important este alimentatia. Este esential sa consumam suficiente proteine de origine animala si alimente bogate in vitamina C pentru a preveni slabirea peretilor capilari. Zaharul si acizii grasi cauzeaza inflamatii si, in mod indirect, slabesc peretii capilari, asa ca trebuie sa evitam asemenea excese alimentare.

Cel mai bun mod de a scapa de varice este cu ajutorul acestui tratament naturist foarte usor de administrat:

Ingrediente necesare:
3 linguri de gel de aloe vera
jumatate de ceasca de otet de mere
jumatate de ceasca de morcovi taiati foarte marunt.
Metoda de preparare: 

Pune ingredientele intr-un blender si omogenizeaza-le pana devin o pasta. In functie de marimea zonei afectate, ar putea fi nevoie sa dublezi cantitatile.

Modul de utilizare:
Aplica pasta obtinuta pe piele si, daca este necesar, fixeaz-o cu un bandaj. Las-o sa actioneze jumatate de ora, apoi clateste bine cu apa calduta. Pentru cele mai bune rezultate, tine picioarele cat mai ridicate dupa ce ai aplicat pasta. Repeta acest tratament in fiecare zi, pana cand varicele dispar in totalitate. In mod normal, rezultatele ar trebui sa fie vizibile in aproximativ doua saptamani. Secretul consta in proprietatile pe care le contin ingredientele. De exemplu, morcovii contin antioxidanti folositi in multe produse de ingrijire a pielii. In plus, otetul de mere actioneaza ca anticoagulant pentru a subtia sangele si a preveni cheagurile. Nu in ultimul rand, gelul de aloe vera este benefic in cazul multor afectiuni, inclusiv inflamatiile pielii. 


venele varicoase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012144 (s)