News Flash:

Scandalul "elicopterul SMURD" continua. Atac dur la adresa sefului CJ Timis

20 Ianuarie 2016
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
elicopter la accident
Dupa ce presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a anuntat ca elicopterul va fi mutat de la Arad la Timisoara, presedintele interimar al Consiliului Judetean Arad, Adrian Tolea, a reactionat.
Adrian Tolea spune ca prin aceste declaratii Titu Bojin incearca, de fapt, sa-si ascunda nerealizarile si sa-i calmeze pe timisoreni. Pe scurt, Bojin a anuntat inainte de Craciun ca va cumpara un elicopter SMURD pentru judetul Timis, necesar transportului pacientilor in stare critica.
La inceputul anului, Bojin a spus ca nu va mai cumpara un astfel de elicopter, ci il va muta pe cel de la Arad la Timisoara, declarand ca oricum aparatul de zbor apartine Spitalului Judetean Timisoara, iar acesta va deservi in continuare zona de Vest, inclusiv Aradul. Doar ca va fi garat, alimentat si operat de la Timisoara, nu de la Arad, scrie tion.ro.
„In ultimele zile s-a facut multa tevatura pe declaratiile domnului Titu Bojin (PSD), presedinte al Consiliului Judetean Timis, conform carora elicopterul SMURD de la Arad ar urma sa fie mutat la Timisoara incepand cu luna martie. In primul rand, elicopterul nu este nici al Consiliului Judetean Timis, nici al Consiliului Judetean Arad, ci al Ministerului de Interne. In al doilea rand, cred ca pesedistul Titu Bojin a inceput campania electorala, iar acum, prin aceasta declaratie, incearca sa-si mascheze nereusitele din fruntea CJT si sa potoleasca furia timisorenilor, dupa ce a pierdut peste 20 de milioane de euro, fonduri europene nerambursabile”, este de parere presedintele interimar al CJ Arad, Adrian Tolea.
In acelasi timp, Tolea este convins ca Aradul nu va pierde elicopterul SMURD.
„Cum am spus, elicopterul nu este nici al CJA, nici al CJT, ci al Ministerului de Interne. Cred, totusi, ca elicopterul va ramane la Arad, pentru ca asa s-a decis de la bun inceput. Consiliul Judetean Arad si Aeroportul Arad au asigurat gratuit toate conditiile necesare pentru ca acest elicopter, echipajul si medicii care lucreaza pe el, sa functioneze in conditii normale. Nu vad care ar fi motivul pentru ca acest elicopter sa fie mutat la Timisoara. Totodata, am vazut ca in anumite publicatii media mi s-a cerut demisia pentru acest lucru. Repet, cred ca Aradul nu va pierde elicopterul! Totusi, daca e sa se ceara demisia cuiva, atunci ar trebui sa i se ceara demisia celui care este de fapt reprezentantul Guvernului in teritoriu, adica prefectului, acesta fiind obligat sa intervina in aceasta problema”, a mai spus presedintele interimar al Consiliului Judetean Arad, Adrian Tolea.

adrian tolea smurd judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005978 (s)