News Flash:

SCANDALOS! Primarul Robu si-a platit factura telefonica de peste 3.000 de euro din bani publici. A vorbit in Dubai

4 Iunie 2015
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
robu primar
Primarul Timisoarei a plecat in concediu in Emiratele Arabe si s-a intors cu o factura de telefon exorbitanta. Ce a facut de a fost taxat atat de mult?
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a cheltuit o suma exorbitanta pe apeluri telefonice in roaming si trafic de date pe perioada in care a fost plecat in concediu. El a mers o saptamana in strainatate alaturi de familie si de vicepreseditele PNL Timis, Dumitru Dinescu.
Factura lui Nicolae Robu a devenit insa subiect de discutie abia dupa ce un consilier PSD a cerut in plenul CLT o ancheta legata de cheltuielile primarului.
Vedeti in continuare ce a facut primarul de a strans aceasta suma despre care recunoaste ca „este uriasa pentru un om obisnuit”. Iar ce a urmat dupa primirea facturii a indignat pe toata lumea:
In concediu, Robu a folosit telefonul in afara tarii si din Serbia pana in Emiratele Arabe Unite a strans o factura de 14.109,96 de lei, echivalentul a peste 3.200 de euro, potrivit informatiilor Press Alert. Sursa citata sustine ca factura a fost platita din bani publici, din bugetul Primariei Timisoara.
Robu a venit insa cu o explicatie pentru factura de 3.200 de euro care a starnit numeroase critici. "Am muncit pentru Timisoara. Primarul nu poate sta rupt informational de ce se intampla in tara", a declarat Robu, care sustine ca „a ceut din tara poze de la deszapezire”. Robu admite ca suma facturii poate parea mare „pentru omul de rand”. "Nu s-ar fi intamplat asa daca compania de telefonie mobila m-ar fi avertizat la ce valori am ajuns", a mai spus el, adaugand ca daca ar fi stiut, ar fi oprit "informarea video mai devreme" si s-ar fi informat fara telefon.

primarul timisoarei emiratele arabe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006284 (s)