News Flash:

SCANDALOS! Pacientii Spitalului Judetean Timisoara inca mai cumpara medicamente. A fost demarata o ancheta

14 Decembrie 2014
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Pacientii Spitalului Judetean Timisoara inca mai cumpara medicamente, desi lunar se aloca peste un milion de lei pentru aceasta achizitie. Conducerea unitatii sanitare vrea acum sa afle care este cauza pentru care medicamentele nu ajung de la o luna la alta.
In fiecare luna a anului, la Spitalul Judetean Timisoara se aloca peste un milion de lei pentru achizitia de medicamente si tot exista informatii, care ajung la urechile conducerii spitalului, cum ca pacientii inca platesc medicamentele din propriile buzunare, scrie tion.ro.
La Comisia Medicamentului de la nivelul Spitalului Judetean Timisoara, intrunita vineri, s-a dezbatut acest subiect, pentru a se vedea ce se intmpla cu medicamentele, de nu ajung de la o luna la alta. Acum, aferent lunii decembrie, la Spitalul Judetean Timisoara s-a alocat un buget mai mare pentru cumpararea pastilelor – 1,3 milioane de lei. In fiecare luna pentru achizitia de medicamente se aloca peste 1 milion de lei, spune conducerea unitatii medicale.
„Bugetul pe medicamente este de 10-11 miliarde de lei vechi pe luna si cu toate acestea inca mai sunt pacienti care inca cumpara medicamente, din informatiile noastre. Vrem sa verificam ce se intampla in realitate. Comisia Medicametnului urmeaza sa faca un studiu si sa vedem care sunt disfunctionalitatile”, spune Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.
Comisia Medicamentului este formata la nivelul Spitalului Judetean Timis, din medici de mai multe specialitati si farmacistul sef al spitalului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007306 (s)