News Flash:

SCANDALOS! O plaja este BLOCATA de un gard, in statiunea Mamaia!

22 August 2017
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
gard
Turistii aflati in concediu s-au lovit de o bucata de plaja blocata de un gard, in statiunea Mamaia. Gardul intins pe zece metri de pe tarm pana in mare i-a impiedicat sa aiba acces catre nordul statiunii, asta pentru ca acolo a avut loc un festival de muzica electronica, unde accesul a fost pe baza de bilet.
Femeia din imagini a trebuit sa se descalte si sa ocoleasca un gard prin apa. Acesta e drumul ei catre casa, zilnic. De data asta a avut noroc. Accesul pe langa gard nu este intotdeauna permis. 
Si totul pentru ca in nordul statiunii Mamaia a avut loc un festival de muzica electronica. Cum accesul era pe baza de bilet, cei care vor doar sa se bucure de o plimbare la malul marii, nu o pot face.
Gardul se intinde in apa pe mai bine de zece metri lungime. Practic daca vrei sa-l ocolesti ar trebui sa intri undeva pana la genunchi in apa si sigur asta daca primseti aprobare din partea celor de la festival sa treci mai departe.
Asa ca turistii au trebuit sa se multumeasca cu bucata de plaja... permisa si, eventual, sa admire petrecaretii de peste gard.

turistii mamaia gardul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005098 (s)