News Flash:

SCANDALOS! Medic muscat de un caine maidanez, chiar in curtea Spitalului Judetean Timisoara

29 Noiembrie 2015
1525 Vizualizari | 0 Comentarii
maidanez
Un doctor de la Spitalul Județean din Timișoara a fost mușcat de un câine, sâmbătă dimineața, chiar în timp ce se îndrepta spre locul de muncă. Animalul l-a atacat în fața spitalului.

De fapt, medicul a fost atacat de două patrupede care își făceau veacul lângă ghereta de ziare din fața instituției. Un câine a sărit la el, omul s-a ferit, iar celălalt animal l-a mușcat de picior.

Cei care stau lângă spital sunt obișnuiți cu haitele de câini fără stăpân din zonă.

„Și-a băgat colțul în spatele piciorului. Pantalonul e rupt, în spatele genunchiului m-a mușcat și mi-a curs sânge. Acolo se află artera piciorului și dacă mușcătura era mai profundă, atunci era periculoasă. Câinele din spate a sărit, m-am ferit, dar nu a fost suficient. Au fost în fața spitalului, chiar lângă ghereta cu ziare. De la distanță au început să fugă spre mine. Unul dintre cei doi câini m-a apucat din spate”, spune medicul Petru Boiborean, scrie tion.ro.

Acesta s-a dus imediat la urgențe, a fost pansat, îngrijit și i s-a făcut vaccinul antitetanic. S-ar putea să aibă nevoie și de vaccinul antirabic, dar pentru asta câinele trebuie ținut sub supraveghere.

„Câinele vreau să fie ținut sub supraveghere pentru că eu trebuie să știu, îmi fac vaccinul sau nu. Cel cu ghereta e un iubitor de animale, o îngrijea, cățeaua a sărit fără niciun motiv la mine. În general câinii de acolo nu erau agresivi. Oricum, nu ar fi normal ca acești câini să stea acolo în față, dacă săreau la un copil?”, spune medicul.

La fața locului au fost chemați și polițiștii locali, care l-au luat la întrebări pe ”iubitorul de câini” de la chioșcul de ziare. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006257 (s)