News Flash:

SCANDALOS! Dacian Ciolos face deplasarea la Berlin cu un avion privat

7 Ianuarie 2016
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
dacian ciolos
Mircea Badea a comentat astazi pe blogul sau stirea potrivit careia premierul Dacian Ciolos va zbura la Berlin, pentru a se intalni cu Angela Merkel, cu o aeronava inchiriata de la Ion Tiriac, suma platita pentru deplasare ridicandu-se la 23.500 de euro. 

''Asistam zilnic in spatiul public la adevarate isterii in legatura cu statutul special al diversilor demintari: ca de ce sa fie ei mai altfel decat oamenii obisnuiti, ca de ce nu merg parlamentarii cu metroul sau cu bicicleta, ca de ce avea ministrul de interne si viceprim-ministrul antemergator, ca imunitate etc… Pe acest val de cretinsim agresiv, comunistoid, a venit domnul Ciolos la putere. Tehnocratul, veziDoamne.

Pai atunci sa aplicam aceleasi standarde pe care le-au impus manipulatii cu aifon si feisbuc: sa mearga, bre, cu o cursa de linie. Ca nu tuseste daca merge cu low-cost, asa cum am calatorit si eu acum doua luni fix la Berlin. Daca ma indignez ca parlamentarii, ca Oprea, ca privilegii si alte clisee manipulatorii pentru si de la tinerii trepanati, atunci ma indigneaza si Ciolos.

Sunt convins ca toate tutele isteroide se vor inflama major si in legatura cu avionul privat al lui Ciolos. Doar nu avem in superba noastra patrie dublu standard. Le aplicam tuturor aceleasi criterii. Altfel nu mai suntem frumosi si liberi ci hidosi si captivi''.

demintari tehnocratul doamne manipulatii oprea ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006173 (s)