News Flash:

SCANDALOS! Copiii ingheata de frig intr-o scoala din centrul Timisoarei

13 Ianuarie 2015
1354 Vizualizari | 0 Comentarii
 Elevii de la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” din Timisoara sunt nevoiti sa stea cu gecile pe ei la cursuri, deoarece mai multe sali de clase nu se incalzesc corespunzator. Directorul liceului, amplasat chiar in centrul Timisoarei, spune ca elevii stau in frig pentru ca tamplaria este veche si nu se inchide etans.
Elevii care au cursuri in salile de clasa situate pe coltul cladirii Colegiului Tehnic „Emanuil Ungureanu” sunt nevoiti sa invete cu gecile pe ei. Asta, pentru ca liceul functioneaza intr-o cladire veche, iar tamplaria nu se inchide etans.
Directiunea institutiei a intervenit atunci cand a auzit ca elevii au probleme cu frigul din clase.
„Am mers imediat pe fir, am verificat fiecare clasa, sunt trei clase pe colt mai racoroase si este o sala – sala 209 - unde s-au dus calorifere electrice. Aceasta cladire este foarte veche, geamurile nu se inchid etans si caldura in loc sa ramana in clasa iese afara, iar elevii vin cu tricou cu maneca scurta sub geaca si atunci le este rece. Nu sunt probleme nici cu agentul termic, nici cu incalzirea. A venit imediat inginerul de la incalzire, este totul in regula. Sunt cele trei clase pe colt unde nu bate soarele, se incalzesc putin mai greu si a fost putin mai rece. Am facut tot ceea ce trebuia sa facem sa se simta bine copiii, nu sa stea in frig”, spune Mihaela Petrov, directorul colegiului. Tion.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)