News Flash:

SCANDAL URIAS! Sute de elevi exmatriculati dintr-un liceu dupa ce au incercat sa copieze la examen (VIDEO)

20 Martie 2015
1617 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproximativ 600 de elevi de liceu din statul indian Bihar (est) au fost exmatriculati, au anuntat autoritatile vineri, pentru ca au copiat la un examen cu ajutorul parintilor, care au fost surprinsi in timp ce se catarau pe zidurile scolii pentru a le da fituici.
Incidentul a ajuns in centrul atentiei in intreaga tara dupa ce televiziunea indiana a prezentat imagini in care parinti si prieteni ai elevilor sunt surprinsi riscandu-si viata pentru a-i ajuta pe elevi sa copieze, relateaza AP.
Peste 1,4 milioane de elevi participa la aceste teste, in aproximativ 1.200 de licee din statul Bihar. Ei sunt supusi unor presiuni uriase, deoarece daca nu iau examenul nu-si pot continua studiile liceale.
Profesori si oficiali din invatamant care supravegheaza examenul au prins sute de studenti care au introdus ilegal in salile de examinare carti si fituici pentru a copia.
"Este practic imposibil sa fie examinati fara cooperarea parintilor", a declarat P.K. Shahi, ministrul Educatiei din Bihar. El a adaugat ca este totusi imposibil sa fie monitorizati toti cei aproximativ sase milioane de parinti si alte persoane care-i insotesc pe elevi la centrele de examinare.
Mediafax.ro

Galerie Video


fituici televiziunea indiana bihar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005056 (s)