News Flash:

SCANDAL URIAS! Politista aproape violata de un profesor universitar. "Mi-a ridicat fusta si..."

3 Octombrie 2016
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
violata
Cercetarile procurorilor realizate la Universitatea Eftimie Murgu din Resita, aduc in prim plan coruptia in universitatea condusa de sotia lui Sorin Frunzaverde, dar si despre calitatea unor profesori de acolo. O politista, ofiter sub acoperire a fost infiltrata in universitate, marturia ei scotand la iveala detalii halucinante despre prodecanul uneia dintre facultati, care a fost la un pas sa o violeze.
Conform adevarul.ro, procurorii Parchetului General care realizeaza ancheta de la Universitatea Eftimie Murgu din Resita au reusit sa introduca in universitate, pentru a strange probe, o studenta – ofiter acoperit.
Tanara politista i-a cazut cu tronc prodecanului de la Facultatea de Stiinte Sociale, care s-a oferit sa o ajute in schimbul unor servicii sexuale. Pentru ca studenta sub acoperire refuza sa intretina relatii sexuale cu el, prodecanul i-a cerut macar cate un sarut pentru fiecare examen promovat.
De altfel, profesorul universitar stia ca „la fel a patit un coleg de-ai lui, l-a intrebat o fata care era sub acoperire, iar el a raspuns ca vrea sa se culce cu ea, ulterior fiind arestat pentru asta”. Cu toate acestea, profesorul nu a renuntat la gandul de a intretine relatii sexuale cu studenta pe care a ajutat-o la examene.
"Mi-a repetat in mod constant ca trebuie sa-i platesc cele sase examene promovate in iarna” „In continuare a insistat sa ma sarute, ma tinea de mana, a venit langa mine in pat si a inceput sa ma mangaie pe picioare, sa ma sarute pe mana si pe gat. Desi i-am spus sa se opreasca acesta continua sa o faca si ma tinea strans astfel incat sa nu pot sa ma ridic din pat. Cand am reusit sa ma ridic, a facut-o si el iar apoi a venit si m-a strans in brate. Daca acesta a vazut ca nu cedez sub nicio forma mi-a propus altceva. Frant Florin m-a intrebat cate examene am avut in iarna iar eu i-am raspuns ca am avut sapte apoi mi-a zis ca pentru ele ar trebui sa-i dau sapte pupici, cate unul pentru fiecare, mentionand-i ca este o plata buna. (…) Din nou a incercat sa traga de mine sa ma sarute, repetand in mod constant ca trebuie sa-i platesc cele sase examene promovate in iarna cu ajutorul acestuia si ca nu va pleca din camera mea pana n-o sa-l sarut. Vazand ca insista foarte mult i-am precizat acestuia sa se opreasca, ca trebuie sa inteleaga ca nu este momentul si sa aiba mai multa rabdare cu mine, iar acesta a plecat destul de nervos”, a aratat investigatoarea sub acoperire in procesul verbal pe care l-a intocmit dupa intalnirea cu profesorul.
Tanara a mai povestit ca la o alta intalnire, prodecanul de la Resita a fost si mai insistent. „Frant Florin a inceput sa ma atinga, sa ma sarute pe gat, pe maini, pe obraz, sa ma stranga in brate si sa-mi puna mana pe fund, incercand sa intretina relatii sexuale cu mine. (…) Dupa ce Frant Florin mi-a spus ca va trebui sa-l conving sa dau examenul mai devreme doar cu el, a incercat sa ma sarute de mai multe ori, m-a sarutat fortat pe gura si chiar m-a trantit in pat punandu-se peste mine si incercand din nou sa intretina fortat relatii sexuale cu mine. A insistat sa ma sarute intrebandu-ma ironic daca stiu sa o fac sau sunt “la gradinita”, a mai spus politista sub acoperire
Citeste mai mult pe  Adevarul.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006290 (s)