News Flash:

SCANDAL URIAS intr-o scoala din Timis. Directorul, catre o profesoara: "Esti o scroafa!" A intervenit politia

25 Noiembrie 2015
2167 Vizualizari | 1 Comentarii
scoala dumbrava
Scoala Generala cu clasele I-VIII Dumbrava a fost in ultimii ani scena unor tensiuni atat de puternice incat profesorii au ajuns sa il reclame pe directorul Stefan Deak la Politie. Directorul a fost amendat de Politie dupa ce a jignit-o pe o colega profesoara. Conflictul a izbucnit de la o discutie legata de cartile acordate ca premii elevilor la sfarsitul anului scolar. 
Scoala din comuna timiseana Dumbrava sta pe un butoi cu pulbere din cauza conflictelor pe care directorul de aici le are cu mai multi profesori. Potrivit adevarul.ro, cadrele didactice spun ca directorul Stefan Deak are un limbaj mai putin academic si un ton extrem de ridicat.
Cadrele didactice din Dumbrava au marturisit ca traiesc sub teroare, dar le este teama sa vorbeasca despre asta, scrie ziuadevest.ro.
Singurul care a avut curajul sa spuna lucrurilor pe nume a fost profesorul de geografie, Tudor Harzoiu, care a spus ca directorul a facut scandaluri inclusiv in consiliile profesorale. Victima a violentelor verbale ale lui Deak ar fi cazut si profesorul de sport, iar profesorii sustin ca, intr-un alt conflict, directorul a facut-o pe o colega „scroafa". In cazul acesta, conflictul a izbucnit de la o discutie pe marginea cartilor acordate ca premii elevilor la sfarsitul anului scolar.
Pe numele directorului au fost depus la Politie doua plangeri. In cazul profesorului Harzoiu Politia i-a aplicat directorului un avertisment, iar in cazul profesoarei jignite cu apelativul „scroafa", Politia l-a amendat pe director cu suma de 200 de lei.
Problema de la Dumbrava a ajuns si la urechile celor de la Inspectoratul Scolar Timis, care incearca sa aplaneze conflictul. Potrivit inspectorului general Aura Danielescu, joi va avea loc o intalnire la inspectorat, urmand ca, vineri, inspectorii sa mearga la Dumbrava pentru a cauta solutii.

tudor harzoiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006161 (s)