News Flash:

Scandal urias in PNL Timis

23 Septembrie 2016
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
pnl
PNL Timis e lovit de un scandal de amploare cu aproape 3 luni inainte de elegeri. 18 primari de comune si orase din Timis si-au inaintat demisiile din forul de conducere al filialei nemultumiti ca presedintele Nicolae Robu l-a impus pe lista de candidati la alegerile parlamentare pe omul de casa, Marian Constantin Vasile.

Liderul PNL l-a dorit pe Marian Constantin Vasile pe pozitia a treia pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor, dupa Marilen Pirtea si Ben-Oni Ardelean.

„S-a pus pe ordinea de zi sa se voteze lista la parlamentare de deputati. Primele 3 locuri au fost stabilite de catre presedintele Robu, iar pentru locurile 4-5-6 trebuia sa se bata doi reprezentanti ai primarilor, doi de la Organzatia de femei si 1 de la Tineret, lucru cu care nu am fost de acod mai multi primari din BPJ si am cerut ca macar locul 3 sa fie alocat primarilor sau, daca nu, sa se supuna la vot intre Marian Vasile, care era pe locul 3 si candidatul primarilor, lucru care nu a fost acceptat. In urma discutiilor, unul dintre colegi a spus ca primarii nu sunt importanti in partid. Atunci am iesit afara si 18 primari ne-am dat demisiile din BPJ. In sala au fost 20 primari, 2 nu au demisionat. Ne-am dat demisia si sa stabileasca cine ce vrea, daca se considera ca primarii nu sunt importanti in partid. Demisiile sunt inregistrate la partid. Probabil o sa fim inlocuiti de altii care vor decide listele„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro primarul PNL de Sannicolau Mare Danut Groza.

Doar doi primari nu si-au dat demisiile, iar acestia sunt edilul de la Dudestii Noi, Alin Nica, si primarul comunei Stiuca, Vasile Bejera.

De cateva luni, la sedintele Biroului Politic Judetean participa cel mult 3-4 primari, majoritatea fiind nemultumiti de modul in care Nicolae Robu conduce filiala.

In urma deciziei de astazi, PNL ar putea suferi cea mai mare infrangere in alegeri din Timis, asta in conditiile in care primarii vor alege, cel mai probabil, sa nu se implice defel in campania electorala care bate la usa.

liderul pnl marilen pirtea ben-oni ardelean danut groza demisiile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004674 (s)