News Flash:

SCANDAL SEXUAL in scoala! Profesoara acuzata de abuzuri sexuale asupra elevilor - Vezi cat de sexy este profaf

7 Septembrie 2015
1296 Vizualizari | 0 Comentarii
profa2
O profesoara, in varsta de 28 de ani, este acuzata ca a abuzat sexual un elev de 15 ani care mergea la scoala unde a predat ea.
Mai mult, femeia a facut sex cu alti doi minori si a aranjat o excursie cu un adolescent la Disneyland pentru a-l seduce. 
Michelle Yeh a fost arestata, fiind acuzata ca a abuzat sexual un copil de 15 ani, elev la scoala din Los Angeles, in Statele Unite ale Americii, unde ea era profesoara de stiinte. Mai este acuzata si ca a facut sex cu doi minori si ca a molestat alti doi copii, potrivit procurorului de la Districtul LA County. 
Anchetatorii o acuza ca a luat un copil intr-o excursie la Disneyland pentru a-l convinge sa faca sex cu ea, potrivit Mirror, scrie fanatik.ro.
Profesoara a fost arestata la 17 iulie, iar dosarul ei este enorm: patru acuzatii de sex cu minori sub 16 ani, doua acuzatii de sex oral cu minori sub 16 ani, doua acuzatii de acte indecente cu un copil de 15 ani si alte doua tentative de a seduce copii.
Cuatiunea va fi de aproximativ 250.000 de dolari. Daca va fi condamnata la inchisoare, Yeh risca sa stea noua ani dupa gratii.

Galerie Foto

profa_acuzata
o profesoara abuzat sexual disneyland michelle yeh yeh
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007497 (s)