News Flash:

SCANDAL MONSTRU in showbiz. Un actor este acuzat de nevasta lui ca este HOMOSEXUAL! (FOTO)

24 Noiembrie 2014
1776 Vizualizari | 0 Comentarii
Ella Nae, cea care i-a fost sotie lui Costin Marculescu timp de doua luni, a declarat ca nu a intretinut relatii sexuale cu actorul deoarece acesta este homosexual.
Cei doi s-au jignit ca la usa cortului in emisunea "La Maruta" si s-au acuzat de infidelitate, violenta, hotie si escrocare.
Sotia actorului a declarat ca acesta i-a bagat mana in gat, asa ca a fost nevoita sa se apere si l-a lovit cu pantoful in cap. "Nu puteam sa dau in ea, ca e sotia mea si e femeie, o iubeam si poate o mai iubesc. Niciodata n-am jignit-o, n-am dat in ea, n-am ridicat tonul la ea. Nu i-am dat bani, dar a avut toate usile deschise din Romania datorita numelui meu. Am cheltuit 6-7 mii de euro cu ea in doua luni: 2500 euro silicoanele, 1000 de euro acid hialurionic, 3-400 de euro in buze, dantura facuta la un prieten evreu. Ea nu a adus nici un ban in casa in ultimele 2-3 luni", a marturisit Marculescu.
Ella Nae s-a aparat spunand ca sotul sau este lefter si ca ea a fost cea care l-a intretinut in toata aceasta perioada: "Spunea ca mi-a gasit un job la Miami, iar el voia sa fie impresar si sa ia 70%. Voia sa fie un intretinut si acolo".
"Imi bateam joc de el!"
Pe tot parcursul interventiei in platoul emisiunii, cei doi si-au adresat acuzatii grave si s-au intrecut in jigniri.
"Sa-ti fie rusine, nesimtitule! E un retard, asa va muri, nu are nici un Dumnezeu. E un ratat si asa va ramane. Un alcoolic, nici nu puteam sa stau langa el din cauza mirosului. Pentru tine, Costin Marculescu, nu am nici un pic de respect. E un retard, nu are job, nu are nici un ban. Nu face bani decat din emisuni. Mi-a furat treningul de acasa, aveam o suta de euro intr-un buzunar", a afirmat bruneta.
"Imi bateam joc de el, asta merita atunci. Pentru ca el merita sa fie mintit, pentru ca e un pervers. E un obsedat. Mai, idiotule care esti! Esti o panarama, un cersetor. Te dau in judecata, nesimtitule! E homosexual. Are vibrator acasa si m-a rugat sa i-l bag in anus. A avut dreptate Mara Banica, este gay. Esti maro la fundulet, asa mi-a spus un prieten. Tu ai fetisurile tale", a continuat ea.
 Mai multe detalii pe click.ro

Galerie Foto

marculescu
ella nae costin marculescu sotia actorului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008913 (s)