News Flash:

Scandal la o terasa din Timisoara! Agresorul a fost incatusat

11 Septembrie 2016
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
jandarmerie2
Scandal aplanat de jandarmii timisoreni, miercuri seara, pe o terasa de pe Calea Circumvalatiunii. Oamenii legii au fost nevoiti sa il incatuseze pe un barbat care a consumat prea mult alcool si i-a atacat pe ceilalti clienti.
Scandalul a izbucnit din senin, le-au povestit martorii jandarmilor. Barbatul in varsta de 39 de ani a stat la o masa si, dupa ce a baut peste masura, s-a ridicat brusc si a sarit la bataie la ceilalti clienti. Angajatii localului au sunat imediat la 112 si au cerut ajutor, scrie tion.ro.
„La fata locului a fost identificat numitul P.A., in varsta de 39 ani, domiciliat in localitatea Iosif, judetul Timis, care aflat intr-o avansata stare de ebrietate a amenintat si lovit din senin un client aflat la o masa alaturata. Avand in vedere faptul ca agresorul nu a dorit sa coopereze cu oamenii legii, acesta a fost incatusat si condus la sediul jandarmeriei pentru continuarea cercetarilor. In urma declaratiei martorilor dar si a partii vatamate, jandarmii i-au intocmit agresorului acte de constatare privind savarsirea infractiunilor de lovire si alte violente, amenintare si tulburarea ordinii publice, acestea fiind predate specialistilor din cadrul sectiei 4 Politie pentru continuarea cercetarilor”, povestesc reprezentantii IJJ Timis.

scandal circumvalatiunii scandalul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006478 (s)