News Flash:

Scandal intre presedintele Basescu si Ilie Nastase

9 Decembrie 2014
1276 Vizualizari | 0 Comentarii
Pe 1 decembrie 2014, de Ziua Nationala a Romaniei, Ilie Nastase urma sa fie avansat in grad la propunerea Ministerului Apararii Nationale. Fostul mare tenismen nu a avut insa acest privilegiu, fiind omis de catre presedintele Traian Basescu. 
Pe 1 decembrie 2008 Traian Basescu l-a avansat pe Ilie Nastase la gradul de general-maior. Acum, acelasi presedinte i-a refuzat, de Ziua Nationala, inaintarea la gradul de general-locotenent. Primul numar unu din istoria ATP a declarat ca a fost refuzat pentru ca ar fi spus cateva lucruri la adresa Elenei Udrea, o apropiata a presedintelui, in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.
"Din cate stiu, trebuia sa fiu avansat in grad odata cu Anghel Iordanescu, insa domnul Traian Basescu nu a vrut. S-ar parea ca e suparat pe mine. Cei de la MApN m-au propus pentru gradul de general-locotenent, insa domnul presedinte nu a dorit sa semneze. Are el ceva cu mine, probabil pentru ca m-am luat de Elena Udrea in campania electorala... Nu i-a picat bine si uite ca mi-a refuzat inaintarea in grad. Pentru mine era o cinste chiar daca este un titlu onorific, dar, daca dansul nu a inteles lucrul acesta, ce sa-i fac... Poate urmatorul presedinte este unul mai cu clasa, mai educat", a declarat pentru Ziarul Ring Ilie Nastase.

Acum general-maior, Nastase (68 de ani) nu are niciun avanjat de pe urma gradului din Armata Romana.
"Nu am luat niciodata pensie de la Armata pentru gradul pe care-l am. Cand am implinit varsta de pensionare nu am facut niciun demers pentru a primi o remuneratie pentru gradul de general deoarece nu aveam nevoie de bani. Nu am facut-o si nici de acum incolo nu o s-o fac. Imi place sa port haina militara, de aceea o imbrac, dar lumea trebuie sa stie ca Ilie Nastase nu are niciun beneficiu financiar pentru asta", a mai spus Nastase. ProSport.ro

traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009264 (s)