News Flash:

SCANDAL cat casa in Piata Victoriei din Timisoara. Primarul Robu a rabufnit!

30 Mai 2015
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1 1
Primarul Nicolae Robu s-a aratat extrem de enervat pe organizatorii festivalului care se desfasoara in acest sfarsit de saptamana, in centrul Timisoarei. El sustine ca nu a aprobat tot ceea ce s-a facut acolo si ca a cerut Politiei Locale sa ia masuri.
In acest sfarsit de saptamana, in Timisoara are loc un festival organizat de un lant de magazine, invitati sa cante pe scena fiind Loredana, Horia Brenciu, Delia si Corina. Debutul acestui eveniment nu a fost, insa, cel mai fericit, primarul Nicolae Robu sustinand ca primaria nu a dat autorizatie pentru toate corturile care s-au ridicat in Piata Victoriei.
„Nu am dat autorizare pentru asa ceva. La ora aceasta sper sa fie demolate. Am avut o discutie cu cei de la Profi si de la firma contractata pt organizare. Am fost extrem de nemultumit de ceea ce s-a intamplat acolo. Noi le-am dat aprobare pentru scena, sa aiba acele foisoare, pe laterale, si sa desfasoare activitati cu copiii pe tot platoul. Dar nu sa construiasca asa ceva! Nici nu am vrut sa stau de vorba pe acest subiect. Le-am spus, cu tot respectul, ca asta este regula. Nu am dat aprobare sa se gateasca mancare in zona! Am dat aprobare pentru spectacolele pe care vor sa le ofere timisorenilor si pentru activitatile cu copiii”, a sustinut primarul Robu.
El s-a aratat extrem de deranjat ca organizatorii au montat doua corturi imense, unul langa ceas si unul in partea dinspre Modex, unde se serveste cafea si exista si mai multe gratare.
„Eu nu vreau sa uratim. Aceste corturi imense puse intr-o piata, distrug tot aspectul pietei. Toata lumea vrea in centru, foarte bine, dar in conditiile pe care noi le stabilim. (…) Daca nu se apuca in cateva ore de demolare, ne apucam noi”, a explicat Robu, citat de Tion.ro.
El a cerut Politiei Locale sa verifice daca acele corturi au fost demontate, iar pana la ora publicarii acestei stiri, unul dintre corturi, unde erau planificate activitati cu copiii fusese partial demontat, ramanand doar scheletul, iar al doilea, unde se servea cafea si sucuri era inca in picioare.

centrul timisoarei politiei locale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004827 (s)