News Flash:

Satu Mare: Peste 100 de camioane asteapta in vama pentru a iesi din tara. Ungaria a impus restrictii

17 Mai 2016
1264 Vizualizari | 2 Comentarii
tiruri vama
Peste 100 de camioane si TIR-uri asteapta la coada in Vama Petea, judetul Satu Mare, pentru a iesi din tara, situatia fiind cauzata de restrictiile de circulatie pentru masinile de mare tonaj impuse de autoritatile din Ungaria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Radu Lungu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Sighetu Marmatiei, judetul Satu Mare, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca timpul de asteptare pentru ultimul camion aflat in rand este de circa 240 de minute.
„La iesirea din tara prin punctul de frontiera de la Vama Petea se inregistreaza o crestere a timpilor de asteptare a camioanelor si TIR-urilor in urma unor restrictii de circulatie pentru camioanele de mare tonaj impuse de autoritatile din Ungaria, timp de trei zile, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru sarbatorirea Rusaliilor catolice. Timpul de asteptare pentru ultimul camion aflat in rand este de 240 de minute”, a spus Lungu.
Potrivit acestuia, in Vama Petea se lucreaza la „capacitate maxima” pentru fluidizarea traficului, estimandu-se ca in cursul zilei traficul va reveni la normal.
Reprezentantii Politiei de Frontiera din Petea au precizat ca la coada asteapta peste 100 de camioane si TIR-uri.
Pe site-ul Politiei de Frontiera se mentioneaza ca traficul de iesire din tara pentru camioane in Vama Petea se face pe o artera de circulatie, in timp ce pe sensul de intrare din Ungarie se face pe doua artere.
Timpul de asteptare pentru autoturisme la iesirea din Romania este mai redus, de circa 20 de minute.

radu lungu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

felm  | #52751
MorrisLox  | #52851
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006325 (s)