News Flash:

Sase spitale din Timis primesc bani pentru aparatura medicala

11 Iulie 2019
679 Vizualizari | 0 Comentarii
medici spital

Vin bani pentru aparatura medicala in spitale, de la Consiliul Judetean Timis.

Anuntul a fost facut de presedintele CJT, care spune ca 6 spitale orasenesti vor primi finantare nerambursabila pentru a-si achizitiona aparatura medicala.

„In premiera pentru Timis, am reusit sa punem la punct o schema de minimis pentru finantarea spitalelor orasenesti, astfel ca 6 unitati vor beneficia de cate 250.000 de lei, fonduri nerambursabile, pentru achizitia de aparatura medicala. Consiliul Judetean Timis a finalizat, prin comisia de selectie si evaluare a proiectelor, analiza dosarelor depuse si a decis ca fiecare dintre cele 6 spitale va beneficia de sprijinul financiar nerambursabil. Fondurile disponibile pentru accesare erau de 1,5 milioane de lei. Urmeaza semnarea contractelor si achizitia, astfel ca pacientii din Timis vor putea conta pe servicii medicale mai bune”, a anuntat presedintele CJT, Calin Dobra.

Astfel, banii de la Consiliul Judetean vor ajunge la Spitalul Municipal Timisoara, Spitalul Municipal Lugoj, Spitalul Orasenesc Sannicolau Mare, dar si la cele din Jimbolia, Deta si Faget.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008479 (s)