News Flash:

Sase persoane au fost ranite in Timis dupa ce o masina condusa de un sofer baut s-a rasturnat. Printre victime sunt patru copii

21 August 2018
737 Vizualizari | 0 Comentarii
accident timis1

Sase persoane, intre care patru copii, au fost ranite, luni seara, dupa ce o autoutilitara in care se aflau, condusa de un sofer baut, s-a rasturnat, in zona localitatii Sipet, din judetul Timis.
Pompierii din cadrul ISU Timis au fost solicitati, luni seara, in zona localitatii Sipet, pentru a acorda primul ajutor medical pentru sase persoane, intre care patru copii, ce se aflau intr-o autoutilitara care s-a rasturnat in afara carosabilului.

Potrivit reprezentantilor ISU Timis, atat persoanele adulte, cat si copiii, care aveau varste cuprinse intre 3 si 13 ani, au fost preluate de de echipaje SMURD si de Ambulanta pentru a fi duse la spital.

Politistii au stabilit ca soferul care conducea autoutilitara, un tanar de 24 de ani, era baut, rezultatul testului aratand o concentratie de 1,31 mg/litru alcool pur in aerul expirat. Intr-o curba la dreapta, din cauza vitezei, masina s-a rasturnat.


Pe numele soferului a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004797 (s)