News Flash:

Saptamana viitoare se deschide punctul de trecere a frontierei pe autostrada de la Nadlac

6 Iulie 2015
1479 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada nadlac
Peste cateva zile, romanii vor putea sa iasa sau sa intre in tara pe autostrada. Pe 11 iulie se da in folosinta punctul de trecere a frontierei pe autostrada de la Nadlac.

Dupa ani de intarzieri si promisiuni, prima sosea rapida din Romania se intalneste cu o autostrada din Europa. Peste doar cateva zile se inaugureaza punctul de trecere a frontierei pe autostrada de la Nadlac.
Asta pentru ca lucrarile la tronsoanele de autostrada dintre Arad si frontiera ungara s-au terminat, la fel si autostrada din Ungaria care asigura legatura cu A1. Evenimentul este considerat unul extrem de important, iar la inaugurare s-a anuntat prezenta premierilor din cele doua tari vecine: Victor Ponta si Viktor Orban.

De saptamana viitoare, doar locuitorii din vestul tarii se vor bucura cu adevarat de noul punct de trecere a frontierei. asta pentru ca autostrada care face legatura cu Ungaria incepe langa Timisoara. Astfel, un aradean sau un timisorean va face 2 ore pana la Budapesta si cel mult 5 ore pana la Viena, in timp ce drumul pana la Bucuresti dureaza 8 ore. Anul viitor se va finaliza integral autostrada dintre Sibiu si Nadlac.
Prima autostrada peste munti va fi Pitesti-Sibiu. aceasta ar putea sa fie gata in 2019, cel mai devreme, pentru ca in prezent abia a inceput realizarea studiului de fezabilitate.

romanii romania europa autostrada nadlac arad victor ponta viktor orban
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006122 (s)