News Flash:

Sangele salveaza vieti. Corporatistii timisoreni sunt invitati sa doneze

4 Decembrie 2014
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
Confruntat cu lipsa acuta de sange, Centrul de Transfuzie Sanguina merge la locul de munca al timisorenilor, pentru a gasi noi persoane dispuse sa fie donatori. Timp de doua saptamani, in locul unde sunt reuniti cei mai multi specialisti din campul muncii din Timisoara,  va fi instalat un centru provizoriu de transfuzie a sangelui.
City Business Centre Timisoara, in colaborare cu una dintre companiile din domeniul IT si Centrul de Transfuzie Sanguina din Timisoara organizeaza incepand cu aceasta saptamana si pana in 15 decembrie o campanie de donare de sange.
Recoltarile au loc zilnic, pana in 15 decembrie inclusiv, in intervalul 9.00-13.00, in sala mica a Centrului de Conferinte, la mezaninul Cladirii D.
Actiunea are loc in contextul refacerii necesarului de sange, banca de sange confruntandu-se cu un deficit la nivel local. Organizatorii mizeaza pe densitatea mare de persoane care lucreaza la City Business Centre, circa 3.000 si deschiderea acestora spre astfel de actiuni. La actiune sunt invitati sa se alature cat mai multi dintre timisoreni, scrie tion.ro.
Volumul care poate fi acoperit de Centrul de Transfuzie este de 30 de recoltari pe zi. O recoltare poate dura pana la 30 de minute. Fiecare donatie poate salva pana la 3 vieti, iar donatorii primesc 7 bonuri de masa, o zi libera de la locul de munca si 50% reducere la abonamentul pe o luna la mijloacele de transport in comun, precum si un set de analize gratuite.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)