News Flash:

SANCTIUNI la Directia de PERMISE dupa cazul TARICEANU

22 Septembrie 2016
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere siInmatriculare Vehiculelor din cadrul Prefecturii Bucuresti a luat masuri disciplinare dupa ce presedintele SenatuluiCalin Popescu Tariceanu, a "sarit" coada si a beneficiat de tratament preferential.

S-a constatat ca in situatia prezentata de catre mass-media au fost implicati patru lucratori din cadrul serviciului, unul cu functie de conducere si trei cu functii de executie.
Dupa efectuarea verificarilor cu privire la existenta sau inexistenta abaterii disciplinare si a vinovatiei lucratorilor implicati, comisia de cercetare disciplinara a stabilit ca faptele a doi dintre lucratori, unul cu functie de conducere si unul cu functie de executie, constituie abatere disciplinara, conform prevederilor Legii nr.360/2002 privind statutul politistului, cu modificarile si completarile ulterioare.

Drept urmare, acestia au fost sanctionati cu “mustrare scrisa” pentru “interventia pentru influentarea solutionarii unor cereri privind satisfacerea intereselor oricarei persoane”, abatere disciplinara prevazuta la art.57, lit.j din Legea nr.360/2002 privind statutul politistului, cu modificarile si completarile ulterioare, anunta institutia.

conducere inmatriculare vehiculelor senatului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005205 (s)