News Flash:

Sali de asteptare moderne in Gara Timisoara Nord

6 Iulie 2015
1282 Vizualizari | 0 Comentarii
Asteptarea in Gara de Nord din Timisoara va fi, de acum incolo, mult mai placuta. Peste cateva zile va aparea o noua sala de asteptare in gara – cea de clasa I, iar sala de asteptare pentru clasa a II-a va fi modernizata. In ambele sali de asteptare vor fi instalate ecrane LCD si difuzoare, pentru ca pasagerii sa fie anuntati cand pleaca trenul. La clasa a II-a vot fi disponibile 32 de locuri, iar la clasa I-a zece. La clasa I vor fi doua canapele de trei locuri si sase fotolii cu masute.

Canapelele din piele vor fi luate din birourile Regionalei CFR Timisoara, nu vor mai fi achizitionate. Oricum, aceste investitii se fac din fondurile proprii ale regionalei. „La sala de asteptare de la clasa I oamenii pot sa stea in functie de trenul pe care-l au, pot sa stea acolo la modul decent, elegant, iar la clasa a doua, pe langa igienizare am pus lambriuri si o sa schimbam scaunele, grupuri de cate patru, cu spatarul si sezutul perforabil. O sa fie acces la grupul sanitar. Fiecare sala de asteptare, atat clasa intai cat si clasa a doua, va avea grup sanitar, cu instalatie de climatizare. Inauntru accesul va fi doar pe baza legitimatiei de calatorie.

La clasa I vor fi fotolii din piele, cu canapele, masute, o sa punem si un ecran LCD care va afisa mersul trenurilor, si la clasa a I-a si a II-a”, spune Alexandru Simu, directorul Regionalei CFR Timisoara, potrivit ziuadevest.ro. In aceste zile, renovarile se vor incheia.

timisoara lcd cfr timisoara legitimatiei calatorie alexandru simu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005595 (s)