News Flash:

Sala Polivalenta din Timisoara va fi gata anul acesta

23 Septembrie 2015
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
sala timis
Primarul Nicolae Robu este convins ca Sala Polivalenta va fi gata pana la sfarsitul anului, cu toata neseriozitatea de care au dat dovada cei care au lucrat acolo. 
'In sfarsit, s-a inchis partea verticala la Sala Polivalenta, spre partea de sud, spre corpul A de cladire, care e gata. Ca urmare, nu-mi pot imagina - cu toata neseriozitatea pe care au aratat-o cei care au lucrat acolo, care m-a facut sa am o parere foarte proasta despre ei -, ca nu se va finaliza in acest an. Mai este foarte putin de facut. Daca macar acum, in ultimul ceas, ar da dovada de seriozitate toti cei implicati, ar putea termina in cateva saptamani, pentru ca mai e foarte putin de lucru', spune primarul. El continua sa fie nemultumit de prestatia constructorului, pentru ca nici acum implicarea nu este, nici pe departe, la ritmul si nivelul de mobilizare pe care si-l doreste, scrie ziuadevest.ro.
Sala Polivalenta i-a dat multe batai de cap edilului, mai ales in primavara, cand nu-si putea imagina ca orasul nu va putea gazdui in noul sediu Campionatul European de Baschet feminin din luna iunie - Eurobasket Women 2015, fiind nevoit sa ofere meciurilor vechea Sala 'Constantin Jude' (Olimpia), modernizata in regim de urgenta.

sala polivalenta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005101 (s)