News Flash:

Sa ai grija cum te porti cu ele - Zodiile care au gura pocita

26 Mai 2018
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop 1

Toata lumea a auzit sau chiar a vazut in fata lor persoane care doar sa zica ceva ce va avea sa se intample si apoi chiar sa se intample acel lucru. Din fericire, astrologii pot spune cu exactitate care sunt acele persoane care au gura pocita sau au puteri de a simti ce se poate intampla in timpul imediat urmator

Gemeni: Gemenii au gura pocita, si avand mereu dreptate despre ce va avea sa se intample, fara sa stie ce va fi defapt in viitor. Acestia au mereu dreptate datorita gurii pocite, spunand doar din presimtire ce va avea sa se intample cu persoanele apropiate sau la anumite evenimente din viata lor de zi cu zi, fiind in general foarte pesimisti cand vine vorba despre propriul viitor. Ai invatat multe de la viata si ai ocazia de a arata concret efectele unei lectii asumate candva.

Balanta: Balantele au mereu dreptate despre ce va avea sa se intample deoarece acestea au presimtiri despre ce va avea sa se intample fara sa stie cu exactitate ce si cum, ajutandu-le sa cantareasca mai bine situatiile favorabile, avand mereu gura pocita cand vine vorba despre ceva ce va avea sa faca o persoana de langa ei. Nu poti continua o poveste de iubire in acelasi mod ca pana acum, ci se cere o viziune noua asupra relatiei voastre.

Scorpion: Scorpionii sunt mereu cei mai speculativi datorita simturilor lor foarte bine dezvoltate despre presimtirea viitorului si faptelor ce vor avea sa le faca persoanele de langa ei, si totodata avand si cea mai pocita gura dintre toate zodiile, intamplandu-se mereu cum spun acestia. Te preocupa foarte mult viitorul carierei tale si profiti de o zi mai relaxata pentru a medita asupra acestui obiectiv major.

Sagetator: Sagetatorii au mare forta asupra viitorului persoanelor care le-au gresit foarte tare sagetatorilor, avand gura pocita pentru lucrurile ce vor avea sa se intample persoanelor ce vor fi in conflict cu acestia, asa ca cel mai bine este de evitat sa suparati vreun sgetator. Ai avea nevoie de un venit mai bun pentru a-ti pune in practica marile vise. Esti constient ca nu poti tinde spre lucruri scumpe la nivelul financiar de care dispui acum, dar daca ai fi mai atent la inspiratia care navaleste acum in calea ta sub diverse forme, ai putea incepe sa castigi mai bine.

Capricorn: Capricornii sunt cei mai increzuti dintre toate zodiile deoarece tot ce vor acestia sa se intample , asta se va intampla, cu ajutorul gurii lor pocite, chiar daca ce au ei de spus este doar o nascocire a gandurilor lor sau chiar realitate. Nu trata criticile cam dure care sunt indreptate impotriva ta ca pe un atac la persoana, pentru ca nu acesta e rolul lor!

Pesti: Pestii au gura pocita, si astfel acestia stiu mereu ce va avea sa se intample, chiar daca nu au nici un fel de indiciu, acestia doar simt si spun ce va avea sa se intample cu adevarat. Nu te crampona de un singur aspect spre care iti canalizezi toata energia, pentru ca uneori pot aparea si alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ti se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ti se ofera.

 


balanta scorpion sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006072 (s)