News Flash:

Sărbătorim femeile în locațiile tematice din Iulius Town Timișoara

5 Martie 2020
1527 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 4 martie 2020: Pentru că sunt speciale, curajoase și încântătoare, de ziua lor, doamnele și domnișoarele sunt sărbătorite în restaurantele și cafenelele cu specific internațional din Iulius Town Timișoara. Meniuri apetisante, muzică live și o atmosferă cosmopolită sunt ingredientele unei seri de 8 martie perfecte. Descoperă ofertele pe site-ul Iulius Town!

Un cadou însoțit de savoare sau o surpriză bine pregătită pot transmite întreaga apreciere pentru soții, mame, fiice, bunici sau prietene. De ziua lor, locațiile din Iulius Town le-au pregătit femeilor oferte speciale și preparate aromate, asezonate cu un ambient relaxant. În meniul Lexico, locul în care bucătăria urbană face spectacol, găsiți mâncăruri delicioase, cum ar fi rață cu sos de vișine. Gusturi rafinate vă vor încânta și la Atmosphere, prin combinații de fructe de mare sau mușchi de vită și hribi.

Pentru cei care caută un loc aparte pentru a sărbători femeile din viața lor, Select Bistro este o alegere potrivită. Mai ales pentru că au pregătit un meniu special, care include piept de pui sau mușchiuleț de porc umplut cu fructe confiate și în crustă de panko mediteranean, acompaniat cu muzică live.

Cu preparate apetisante s-au pregătit și cei de la Sova`s, un loc unde bucătăria este la rang de artă. Iar la Ana Lugojana, meniul tradițional românesc este vedetă. Pentru cele care preferă specificul mediteranean, la C-House Milano și Manufaktura femeile beneficiază de discounturi festive.

Descoperă ofertele speciale din locațiile Iulius Town Timișoara și sărbătorește Ziua Internațională a Femeii cu mâncare bună!  


lexico atmosphere select bistro sova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006614 (s)