News Flash:

S-a vindecat complet de cancer cu aceasta combinatie miraculoasa! Este extraordinara in numeroase boli!

15 Ianuarie 2016
45239 Vizualizari | 0 Comentarii
lichid cancer
Vernon Johnston a fost diagnosticat cu cancer de prostata in stadiul 4, iar viata sa atarna de un fir de ata. Nu s-a lasat insa invins. La sfatul fratelui sau, Vernon a decis sa-si alacalinizeze corpul pentru a combate raspandirea cancerului. Pentru a face acest lucru, el a combinat bicarbonatul de sodiu cu sirop de artar, un remediu despre care auzise in trecut de la tatal sau. 

Aceste elemente comune de uz casnic au fost utilizate de el in scopul alcalinizarii organismului. El stia foarte bine faptul ca bicarbonatul de sodiu este utilizat pentru a neutraliza acidul din organism iar despre siropul de artar a citit ca este un foarte bun antioxidant. A hotarat sa incerce si el aceasta combinatie, neavand foarte multe optiuni la indemana, mai ales ca era intr-o perioada in care statea foarte prost cu banii. 

Ingredientele combinatiei miraculoase: 1 lingurita de bicarbonat de sodiu, 250 ml de sirop de artar.

Adaugati bicarbonatul de sodiu in siropul de artar si amestecati bine. Ciclul de vindecare a fost format din sase zile de terapie cu o pauza de sase zile. El a repetat procesul de sase ori, ceea ce a inseamnat un ciclu de vindecare de aproximativ 12 saptamani - 6 active si 6 pasive. A consumat cate o lingura dimineata pe stomacul gol si una seara inainte de culcare. 

Aceasta solutie l-a ajutat sa vindece cancerul intr-un timp extrem de scurt, astfel la doar 12 saptamani de la inceperea terapiei, in urma analizelor, medicul lui a ramas uimit. Cancerul stagnase si dadea semne de retragere. Dupa un an de zile, Vernon s-a vindecat complet, iar in ziua de azi se bucura de viata pe care o pretuieste mult mai mult decat inainte. (sursa: secretele.com, Cristian Iacov)

vernon johnston
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005197 (s)