News Flash:

"S-a uitat la noi si a tras fara sa ezite". Sora unui medic roman, impuscata in cap de un terorist

14 Noiembrie 2015
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
atac
Printre victimele atentatelor teroriste din Paris se afla si sora unui medic romancare este stabilit in Franta. Femeia a fost impuscata in cap, dar a supravietuit si este in acest moment internata in spital.

Patru romance au scapat ca prin minune cu viata din atacurile teroriste din Paris. Femeile se aflau intr-o masina, pe Bulevardul Republicii din centrul orasului, cand au fost atacate de un barbat de culoare. Acesta s-a uitat la ele si, fara sa ezite, a deschis focul asupra masinii, potrivit libertatea.ro.
Una dintre femei, sora unui medic, a fost lovita in cap de schijele unui glont tras in parbriz. Femeia a fost transportata la spital si este in stare buna, iar in cursul acestei dimineti a fost externata.

"S-a uitat la noi si a inceput sa traga. L-am vazut. Este un soc extraordinar de mare. In ianuarie (cand a avut loc atacul de la Charlie Hebdo) era un motiv, acum si-au ales tineri care nu erau vinovati de nimic. Pentru noi e foarte greu de inteles mesajul pe care vor ei sa-l transmita", a spus medicul roman care se afla in masina la momentul atacului.

 


victimele paris medic roman franta supravietuit spital masina schijele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005032 (s)