News Flash:

S-a stabilit programul viitorului sezon al Ligii I. Vezi cand se va incheia play-off-ul si play-out-ul

5 Iunie 2015
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
liga 13
Comitetul Executriv al FRF a aprobat, joi, ca play-off-ul urmatoarei editii a Ligii I sa se incheie la 11 mai 2016, iar play-out-ul la 28 mai, a anuntat, intr-o conferinta de presa, secretarul general Gheorghe Chivorchian.
El a explicat ca gruparile din Liga I au acceptat ca play-out-ul sa se dispute fara jucatorii convocati in cazul in care selectionerul va avea nevoie de acestia pentru pregatirile de dinaintea Campionatului European din 2016.
"Azi s-a votat ca la nivelul Ligii I ultimul meci oficial din play-off sa se dispute la 11 mai, finala Cupei Romaniei pe 14 mai. In ceea ce priveste play-out-ul, sa se incheie la 28 mai. Cu conditia ca in cazul in care selectionerul cere jucatori pentru echipa nationala (n.r. - de la formatiile care joaca in play-out), cluburile sa joace fara acestia. Deci cluburile, conform hotararii Adunarii Generale Extraordinare a LPF, au acceptat sa joace in play-out fara jucatorii convocati la lot", a spus Chivorchian.
Comitetul Executiv a amanat luarea unei decizii privind locul de desfasurare a Supercupei Romaniei din 8 iulie. Disputarea acesteia pe Stadionul Farul din Constanta este conditionata de finalizarea lucrarilor la arena promise de autoritatile locale pana la 16 iunie. "In ceea ce priveste Supercupa Romaniei, saptamana trecuta am discutat cu autoritatile locale de la Constanta si avem asigurari ca pana la 16 iunie stadionul va fi la standardele necesare, adica vestiare, scaune, turnicheti si asa mai departe. Daca la data de 16 iunie stadionul nu va corespunde atunci lua o alta decizie. Sunt convins insa ca autoritatile locale din Constanta isi doresc sa organizeze acolo Supercupa Romaniei", a mentionat secretarul general.
Membrii Comitetului Executiv au omologat clasamentul Ligii I, editia 2014-2015, sub rezerva hotararilor irevocabile ulterioare ale organismelor jurisdictionale ale FRF sau ale Tribunalului Arbitral de la Lausanne care pot afecta rezultatele sau ierarhia competitiei. "Omologarea rezultatelor si a clasamentului final al Ligii I a fost ultimul punct pe ordinea de zi. Se declara Steaua campioana Romaniei, aceasta urmand sa evolueze in turul 2 al Ligii Campionilor. De asemenea, ASA Targu Mures in turul 3 al Ligii Europa, Astra Giurgiu in turul doi al Ligii Europa, iar FC Botosani in turul 1. Clasamentul Ligii I a fost omologat sub conditie si anume asteptand solutionarea irevocabila a litigiilor aflate pe rolul organelor jurisdictionale, TAS si a ale comisiilor federale", a adaugat Chivorchian.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)