News Flash:

S-a spus ca ramane fara emisiune, iar azi a dat vestea cea mare

22 Noiembrie 2017
1671 Vizualizari | 0 Comentarii
vaida

La nici macat o saptamana de cand s-a afirmat ca va ramane fara emisiune, una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania a facut un anunt, care i-a bucurat pe toti fanii sai. Mai mult, ea a facut publica si o imagine din culisele noului show care va aparea curand.
Mirela Vaida a spus saptamana trecuta ca va mai sta la "carma" emisiunii "Acces Direc" pana la sfarsitul anului cel mult. In urma cu putin timp insa, ea a dezvaluit ca se afla pe platourile de filmare. Anuntul a fost facut odata ce a postat pe internet o poza in care apare nea Marin si Fuego. Din tag-urile puse insa, se pare ca este vorba de o emisiune pe care o inregistreaza pentru sarbatorile de iarna. Potrivit, Mirelei Vaida, aceasta va fi prezentata de Dan Negru.

"La filmari... cu prajituri de la ‘Nea Marin  #guessmyage #dannegru #antena1 #filmari #sarbatori #mereucutine #mirelavaida #mirelaboureanuvaidaoficial", a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

La sfarsitul saptamanii trecute, prezentatoarea de la "Acces Direct" a marturisit ca pleaca in aproximativ o luna de pe scaunul pe care va reveni Simona Gherghe.

Si Bianca Dragusanu ar putea ramane fara emisiunea "Te vreau langa mine", dupa ce Gabriela Cristea va reveni din concediu maternal. Momentan nu se stiu mai multe informatii despre acest subiect dar cu siguranta se vor afla la momentul potrivit.

Pana atunci, partenera lui Victor Slav se imparte intre cariera si familia ei. Iar in weekend, i-a surprins pe toti intr-un mod placut.


romania mirela vaida marin fuego dan negru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012826 (s)