News Flash:

S-a facut dreptate! Decizie curajoasa a judecatorilor de la Curtea de Apel: Femeia care ar fi SANTAJAT-o pe Livia Stanciu, ACHITATA definitiv!

22 Mai 2015
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
Livia Stanciu
Mariana Rarincafemeia acuzata ca a santajat-o pe presedinta Instantei Supreme, Livia Stanciu, a fost achitata definitiv. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti, care a apreciat ca femeia nu se face vinovata de faptele pentru care a fost denuntata de Livia Stanciu. In prima instanta, judecatorii de la Tribunalul Bucuresti o condamnasera la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. 
Livia Stanciu a sustinut in plangerea depusa ca Mariana Rarinca a amenuntat-o cu darea in vileag a unor fapte imaginare, compromitatoare pentru sefa Curtii Supreme si pentru sotul ei. Ca sa nu se intample acest lucru, Stanciu ar fi trebuit sa plateasca de 20.000 de euro.

Pe 10 iunie 2014, femeia care a santajat-o pe presedinta ICCJ, Livia Stanciu, de la care ar fi cerut 20.000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Ulterior, ea a stat in arest inca cinci lui.

Dupa aceasta decizie extrem de curajoasa a judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti, salutata de foarte multa lume, ar fi momentul ca Livia Stanciu sa-si asume responsabilitatea si sa demisioneze din functia pe care o ocupa. Din dorinta de a musamaliza o datorie catre aceasta femeie, Livia Stanciu i-a facut o plangere, care, conform judecatorilor de la Curtea de Apel din capitala, nu este fundamentata. In plus, nu trebuie omis faptul ca vorbim despre o persoana care cunoaste foarte bine legea si care atunci cand a facut o plangere pentru santaj stia perfect ce face. In aceste conditii, tinand seama ca o femeie nevinovata a stat degeaba jumatate de an in puscarie, este evident faptul ca Livia Stanciu nu mai poate ramane sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie din Romania. Cu libertatea oamenilor nu trebuie sa se joace nimeni, iar cei care se joaca trebuie sa plateasca imediat! 

mariana rarinca femeia santajat livia stanciu vinovata inchisoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005421 (s)