News Flash:

S-a dus la iubitul fetei lui ca sa-i ceara socoteala pentru ca i-a lasat fiica gravida. Nu l-a gasit acasa si nici pe parintii acestuia, insa era fratele lui mai mic. Ce i-a spus acesta tatalui furios

6 Decembrie 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
copil

In mediul rural, situatiile mai delicate se rezolva la libera intelegere intre membrii comunitatii. Acest sistem de autoreglare a conflictelor functioneaza de mii de ani, scrie unica.ro.

Uneori aceste incercari de aplanare a anumitor situatii delicate duc si la situatii amuzante dupa cum o sa citesti in povestea de mai jos.

“Intr-un sat din sudul tarii, un barbat de varsta mijlocie a plecat hotarat sa-si confrunte unul dintre vecini si sa rezolve o problema ce lega familia lui de familia vecinului. Casa vecinului era la cinci minute distanta de casa lui.

Ajuns la poarta vecinului a tipat intreband daca e cineva acasa. S-a auzit o usa scartaind.

Un baiat de vreo 9 – 10 ani a iesit repede din casa si a venit spre poarta. A venit fugind. Era in picioarele goale. N-a deschis poarta. Barbatul l-a intrebat:

– Tatal tau e acasa? Am o treaba cu el!

– Nu, nu e! E plecat in targ sa vanda animale.

– Si mama ta?

– Si ea e tot in targ, cu tata.

– Fratele tau, Cristi, unde e?

– Cu mama si tata.

Barbatul nu stia ce sa mai faca. S-a miscat de pe un picior pe altul mormaind. Voia sa rezolve problema lui chiar astazi. Lucrurile se complicasera. Nu se astepta la asta.

– Poate pot sa va ajut eu. Daca aveti nevoie de scule, sa stiti ca stiu unde sunt si daca aveti nevoie, el imprumutati si ii zic eu tatei ca le-ati luat! Nu cred ca se supara. Va trec in caiet.

– De fapt, eu venisem sa discut cu tatal tau. Fratele tau, Cristi a lasat-o grea pe fata mea, Florina.

Baiatul a stat putin pe ganduri si apoi a spus:

– Chiar trebuie sa vorbiti cu tata despre asta. Eu nu stiu cum stau treburile. Stiu doar ca pentru taur cere 500 lei si pentru berbec 250, dar habar n-am cat cere pentru fratele meu, Cristi.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008554 (s)