News Flash:

Rrom condamnat la inchisoare dupa ce a sarit cu toporul la un jandarm

12 Noiembrie 2015
1421 Vizualizari | 0 Comentarii
Stancu Scumpea
Stancu Scumpea a fost implicat intr-un scandal izbucnit intre clanurile de romi de pe strada Brasov, in august 2013. In timpul incaierarii, Scumpea a lovit un rival cu toporul in cap, iar apoi a sarit, tot cu toporul, sa loveasca un jandarm. Omul legii a fost nevoit sa faca uz de arma pentru a scapa nevatamat. In urma scandalului, doua persoane au ajuns la spital cu rani provocate de topor si cutit iar alte doua, printre care si Stancu Scumpea, au ajuns la sectie pentru declaratii, scrie tion.ro.
Scumpea a fost trimis in judecata, iar apoi condamnat pentru tentativa de omor, dar si pentru ultraj. El a fost condamnat la sase ani si opt luni de inchisoare cu executare.
„Barbatul de 57 de ani a fost condamnat de Tribunalul Timis la 6 ani si 8 luni pentru comiterea infractiunii de ultraj si tentativei la infractiunea de omor. In fapt, in luna august 2013 a agresat fizic un barbat, lovindu-l cu un topor in in zona capului si, totodata, l-a amenintat cu toporul pe unul dintre jandarmii care au intervenit pentru aplanarea conflictului”, povestesc oamenii legii.
Stancu Scumpea a fost ridicat, marti, de politistii de la Investigatii Criminale si a fost dus la penitenciar pentru executarea pedepsei.

stancu scumpea tribunalul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007751 (s)