News Flash:

Rovana Plumb: Programul "Fiecare Copil in Gradinita" va fi extins la nivel national

15 Iunie 2015
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
Rovana Plumb
Programul 'Fiecare Copil in Gradinita', care ajuta copiii saraci sa mearga la gradinita, va fi extins la nivel national, a anuntat, luni, ministrul Muncii, Rovana Plumb.
Conform unui comunicat al Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, in cele 11 judete in care este implementat programul 'Fiecare Copil in Gradinita' sunt sprijiniti 2.400 copii. Parintii sunt stimulati sa-si aduca zilnic copiii la gradinita, fiindu-le oferite tichete sociale in valoare de 50 de lei pe luna.
Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a vizitat, luni, gradinita de copii din localitatea Dragaesti-Pamanteni, comuna Manesti, judetul Dambovita, unde Asociatia OvidiuRo (OvR), Consiliul Judetean si Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita implementeaza programul 'Fiecare Copil in Gradinita' (FCG), care incurajeaza educatia timpurie a copiilor saraci.
In acest an scolar, numai in judetul Dambovita sunt ajutati sa mearga la gradinita 285 de copii defavorizati, de trei ori mai multi fata de anii anteriori.
"Apreciez foarte mult efortul special al Asociatiei OvidiuRo in derularea acestui proiect. Programul care ajuta copiii saraci sa mearga la gradinita va fi extins la nivel national, astfel incat mii de copii defavorizati sa poata merge la gradinita si sa ajutam, astfel, impreuna, mai multe familii din Romania. In acest sens am semnat, in luna aprilie, un acord de parteneriat cu Asociatia OvidiuRo', a declarat Rovana Plumb.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006248 (s)