News Flash:

Rovana Plumb: Dosarul penal, rezultat al unui abuz

17 Octombrie 2017
904 Vizualizari | 0 Comentarii
rovana plumb 465x390
Fostul ministru al Fondurilor europene, Rovana Plumb, a declarat, marti, in plenul Camerei, ca dosarul penal in cazul sau este rezultatul unui abuz, ea mentionand ca adversarii politici ai PSD, folosind instrumente nedemocratice si abuzive, doresc ca PSD sa nu mai fie la guvernare.
„Azi va invederez ca e vorba de un abuz nascut din dorinta unora care nu inteleg si nu respecta democratia adevarata si faptul ca la guvernare se ajunge doar prin votul cetatenilor. (...) E evident ca adversarii nostri politici, folosind aceste instrumente nedemocratice si abuzive, doresc ca noi sa nu mai fim la guvernare”, a spus Plumb, in plenul Camerei, care urmeaza sa se pronunte asupra cererii DNA de incuviintare a urmarii penale in cazul sau.
„Observati ca se creaza un precedent nociv si instrumente paralele straine principiilor statului de drept prin care se declanseaza o represiune nedreapta impotriva membrilor Guvernului, avand ca unic argument apartenenta politica. Ne aflam in fata unui joc periculos al perceptiei, se incearca permanent inducerea in eroare prin metode menite sa serveasca unui singur scop: demonizarea PSD, compromiterea unui intreg program de guvernare si rasturnarea votului popular, asa cum s-a intamplat la referendum si la votul din Diaspora, la alegerile prezidentiale”, a adaugat Rovana Plumb.
Ea a mentionat ca, din punctul sau de vedere, acest dosar penal nu ar trebui sa existe, fiind rezultatul unui abuz.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006351 (s)