News Flash:

Romania incheie epoca Basescu cu un PIB dublu si cu 430 de kilometri de autostrada in plus

2 Decembrie 2014
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
„Un om puternic. Un om cu influenta si la bine si la rau. Probabil ca Romania ar fi beneficiat mult mai mult de pe urma acestor doua mandate daca am fi avut o republica prezidentiala si nu una parlamentara“, a spus de Ziua Nationala omul de afaceri Ion Tiriac, unul dintre cei mai puternici si bogati oameni de afaceri romani, despre mandatele presedintelui Basescu.
Fondatorul imperiului Tiriac Holdings a fost unul dintre cei 1.400 de invitati (fata de 1.000 cati erau in anii trecuti) la receptia organizata aseara in sala Unirii din Palatul Cotroceni, unde s-au reunit elitele din lumea afacerilor, dar si din lumea sportului.
Bilantul ultimului deceniu in care Traian Basescu a fost presedinte arata ca PIB-ul, exporturile si salariul mediu din Romania s-au dublat, in timp ce reteaua de autostrazi a crescut de trei ori, avand la finalul anului trecut cu 431 kilometri in plus fata de 2005.
Pe de alta parte, lipsa locurilor de munca si dezindustrializarea din ultimul deceniu au „fortat“ peste 2,3 milioane de romani sa plece la munca in strainatate, in incercarea de a dobandi un nivel de trai mai bun.
Mediafax.ro

ziua nationala ion tiriac presedintelui basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007755 (s)