News Flash:

Robbie Williams, ironie la adresa nationalei Romaniei inaintea meciului Euro 2016. Fanii reactioneaza - VIDEO

10 Iunie 2016
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
robbie williams concert
Cantaretul britanic Robbie Williams i-a lezat in mediul online pe suporterii echipei nationale a Romaniei, dupa ce a ironizat nationala de fotbal intr-o reclama video pentru brandul de cafea elvetiana Café Royal, postata pe contul de Facebook al cantaretului, iar fanii acestuia au reactionat transant.
In video-ul respectiv, imbracat la patru ace intr-un smoching din material fin, Robbie Williams exprima: „Buna ziua, Franta. Maine (vineri, 10 iunie), la ora 21 (n.r. – ora Frantei), pe Stade de France, echipa voastra curajoasa va da startul mult-asteptat al Euro. Cum se vor descurca baietii? Sa vedem. Romania, da? Pariez pe trei capsule ca jucatorii albastri (jucatorii echipei Nationale a Frantei-n.r.) vor invinge cu 3-0! Ne vedem in finala”, spune britanicul in timp ce soarbe un espresso si da un bobarnac unei capsule galbene de cafea (semnificand nationala Romaniei), mizand pe trei capsule albastre de cafea, simbol pentru echipa nationala a Frantei, sugerand ca respectivul brand de cafea este unul al invingatorilor si nu al invinsilor.
Vineri, de la ora 22:00, pe Stade de France din Saint Denis, va fi al 16-lea meci direct dintre Romania si Franta din cadrul Euro 2016.
Ractiile fanilor lui Robbie Williams, dar si cele ale microbistilor nu au incetat sa apara pe pagina de Facebook a cantaretului, multi simtindu-se jigniti de mesajul acestuia.
O utilizatoare din Romania de Facebook a comentat sub videoclipul reclamei: „Data viitoare stai acasa, Robbie, nu mai veni sa canti in Romania, unde am auzit ca ai avut un public uimitor. Sunt sigura ca romanii pot supraviesui fara muzica ta. Bisous.”
Un alt utilizator roman care a comentat: „Un cantaret uimitor, unul dintre preferatii mei, dar cam nepoliticos in afara muzicii :) ...oricum, toata lumea are dreptul la o parere (sau mai multe). Nu am de gand sa cumpar cafeaua, asta sigur hahaha :) ...Cel mai probabil Romania va pierde meciul, dar totusi...”
Un alt roman a comentat postand si o imagine a cantaretului din timpul concertului sau sutinut in Romania, vara trecuta, citandu-l pe artist care a spus atunci "Romania, pot fi fiul tau?", respectivul utilizator roman adaugand „ai uitat ca Romania a batut Anglia de fiecare data...” .
Altcineva a exprimat: „Nu sunt un mare fan al fotbalului sau un ultra nationalit, dar asta nu e ok Robbie Williams! Nu inteleg cum a jigni Romania este o gluma... Mai mult sau mai putin, ne transmiti ca nu iti pasa de fanii romani.”
Robbie Williams, in varsta de 42 de ani, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.
In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo.
Artistul britanic si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la inceputul lunii decembrie 2014.
Robbie Williams a sustinut in premiera un concert in Romania, anul trecut, pe 17 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005260 (s)