News Flash:

Rihanna a facut furori la carnavalul din Barbados! Imaginile WOW, aici: A purtat niste chilotei minusculi care au lasat totul la vedere! Ipostazele intimie

11 August 2017
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
rihanna

Riri a încins din nou spiritele pe social media. S-a îngrășat considerabil în ultima vreme, dar nu-i pasă. Se iubește cu om de afaceri arab, Hassan Jameel, cu care a fost surprinsă în ultima vreme și, cu toate acestea, nu renunță în ruptul capului la ținutele provocatoare, pe alocuri scandaloase.

Riri a apărut doar într-o pereche de bikini decoltați și un sutien minuscul, împodobită fiind cu tot felul de accesorii sclipitoare sau, din contră, colorate, cu părul turquoise și o coroană cu pene colorate pe cap, mai ceva ca regina carnavalului.

Mândră nevoie tare de formele sale voluptoase, à la Barbados, Rihanna a fost cu singuranță în centrul atenției, atât datorită ținutei, cât și datorită dansului provocator de la Crop Over Festival. Mai mult de atât, diva a împărtășit această experiență de carnaval cu prietenii săi virtuali, astfel că Instagram a luat foc cu videclipurile postate de artistă în cele mai indecente ipostaze.

Iar fotografiile distribuite pe Instagram de Riri și cele surprinse de paparazzi sunt total diferite. În timp ce pe social media, cântăreața apare sexy, cu o ținută demnă și un outfit foarte sexy, la eveniment fotografii au surprins o altfel de Rihanna, plinuță, în ipostaze care nu-i fac cinste.


riri hassan jameel bikini barbados rihanna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004630 (s)