News Flash:

Rezultate exit poll Alegeri Locale 2016: Gabriela Firea a castigat Primaria Bucuresti, Emil Boc la Cluj

5 Iunie 2016
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
firea
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a câștigat alegerile locale, potrivit unui exit poll realizat de IRES și prezentat de Digi 24. În Cluj, primar rămâne Emil Boc. În Timișoara nu a existat un astfel de sondaj în rândul alegătorilor care ies de la urne, însă Timiș Online va continua să urmărească procesul electoral și vă va prezenta primele rezultate, imediat ce acestea vor fi disponibile.

Potrivit datelor furnizate de IRES, Gabriela Firea ar fi obținut 42,1 la sută din voturi și va conduce Primăria Capitalei în următorii patru ani. Pe locul doi s-a clasat Nicușor Dan, cu 29,8 la sută din voturi, în timp ce Cătălin Predoiu a obținut doar 13,3 la sută din voturi. Ultimele locuri sunt ocupate de Robert Turcescu, care, conform IRES ar fi obținut 6,1 la sută din voturi, și Daniel Barbu care a reușit să adune 3,9 la sută din voturi.

La Cluj lucrurile au fost și mai tranșante. Conform IRES, Emil Boc rămâne primar, el obținând 69,1 la sută din voturi.

Pentru prima dată în istoria recentă a alegerilor locale, în Timișoara și în județul Timiș nimeni nu a comandat un exit poll, astfel încât timișorenii și timișenii vor trebui să mai aștepte până să afle cine îi va conduce în următorii patru ani. Timiș Online vă va prezenta pe parcursul acestei seri atât rezultatele numărătorii paralele realizate de partide, cât și primele rezultate oficiale ce vor fi comunicate de Biroul Electoral Municipal Timișoara și Biroul Electoral Județean Timiș. 

Galerie Foto

firea-1.JPG
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006275 (s)