Reteta de pulpe de pui impanate o gatesti usor si are putine calorii!
Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.
Calorii: 275.
Ingrediente
4 pulpe de pui
2 legaturi de patrunjel
500 g rosii
300 g arpagic
sare
piper
ulei
Mod de preparare
1. Spala bine pulpele de pui, condimenteaza-le cu sare si piper, dupa care ridica usor pielea. Umple buzunarelul astfel obtinut cu o parte din patrunjel tocat cat mai marunt.
2. Asaza aceste pulpe de pui intr-o tava unsa cu ulei si lasa la cuptor sa se fragezeasca bine. Din cand in cand, stropeste-le cu putina apa calda.
3. Cand sunt aproape gata, adauga in tava rosiile taiate un sferturi si ceapa intreaga.
4. Lasa la cuptor pulpele de pui impanate aproximativ 15 minute, pana cand legumele sunt patrunse. La final, presara deasupra restul de patrunjel. Ecuisine.ro
Comentarii (0)