News Flash:

Reteta zilei: o prajitura delicioasa cu mere

29 Iunie 2014
2327 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente

Pentru foi :
3 oua
100 g zahar
1 plic praf de copt stins
200 g unt
4 cani faina
Pentru umplutura:
1 kg de mere
zahar dupa gust
50 g unt
1 lingurita scortisoara
Mod de preparare

Umplutura: Merele se dau pe razatoarea mare si se pun la calit impreuna cu zaharul,untul si scortiosara.Se lasa la racit. Aluat: In cuva masinii de paine am pus la framantat faina cu untul partial topit. Cand au inceput sa se formeze firimituri am adaugat zaharul (pudra),un praf de sare,praful de copt stins cu zeama de lamaie si ouale unul cate unul. Iese un aluat elastic,nelipicios,care se inveleste in folie si se da la frigider pentru 1 ora. Am impartit aluatul in 3 parti egale,pe care le-am intins cu sucitorul. Am asezat prima foaie in tava unsa bine cu unt,am acoperit cu mere,alternand pana am terminat toate cele 3 foi. Se coace la foc mic pana se rumeneste putin deasupra.

ingrediente 3 oua
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009383 (s)