News Flash:

Reteta zilei de ciorba cu dovlecel. Pofta buna!

20 August 2015
1756 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorba dovleac
Ciorba de dovlecei

Calim ceapa tocata marunt pana devine sticloasa, apoi adaugam morcovul, pastarnacul si telina tocate cubulete micute si le calim impreuna in jur de 1-2 minute. Punem orezul la fiert separat.Stingem cu apa si lasam sa fiarba in jur de 15 minute. Adaugam dovleceii, frunzele de leustean, sucul de lamaie (sau zeama de varza murata), boabe de piper si sare. Dupa ce au fiert incorporam iaurtul amestecat cu un polinic ciorba calda, apoi oul batut in care am adaugat treptat 1 polonic ciorba calda si adaugam orezul fiert. 

Continuam sa fierbem inca 5 minute apoi oprim focul si servim.

Pofta buna!

calim ceapa orezul fiert
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006181 (s)