News Flash:

Reteta zilei: Cum se prepara deliciosul lapte de pasare

18 Octombrie 2015
1832 Vizualizari | 1 Comentarii
lapte pasare
Odata ce vei incerca reteta de lapte de pasare vei obtine un deliciu de care nu te vei satura niciodata

Ingrediente:

5 oua

1 l lapte

2 plicuri zahar vanilat
 
7 linguri zahar

1 lingura faina
Mod de preparare:

Dupa ce separi albusurile de galbenusuri, bati cele 5 galbenusuri cu 2 linguri de zahar. Urmeaza sa adaugi si lingura de faina, amestecand pana cand obtii o compozitie cremoasa, omogena.
Intr-un castron bati albusurile, amestecandu-le cu cele 5 linguri de zahar cu mixerul astfel incat sa se topeasca zaharul.

Intre timp pui laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilat intr-o oala medie ca marime in care sa incapa si norisorii de albus. Pui compozitia obtinuta din albus pe suprafata laptelui cu lingura sub forma unor bulgarasi. Intorci bulgarii de albus de pe o parte pe alta, pana cand se intaresc. Apoi ii scoti, punandu-i intr-o strecuratoare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Nedumeritu  | #1071
dar compozitia de galbenus,unde se regaseste?Din reteta mi se pare ca a disparut.....o fi la PSD....o fi la PNL....intrebam si eu...r
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005708 (s)