News Flash:

Reteta-medicament pentru toate bolile de plamani, inclusiv cancer

5 Aprilie 2016
60780 Vizualizari | 0 Comentarii
reteta medicament2
Urmatoarea reteta este foarte buna pentru a vindeca orice boala de plamani, inclusiv cancerulCancerul pulmonar este cel mai mare ucigas dintre toate formele de cancer. Numarul 1 in randul barbatilor, dar si boala oncologica cu cea mai mica durata medie de supravietuire. Este o afectiune care vine cu semne putine si ne lasa putin timp la dispozitie.
Pentru preparare, aveti nevoie de: 

- 2 kg miere albine de salcam

- 8 galbenusuri proaspete

- 500 ml alcool de 90-95gr

- 300 g hrean ras prin razatoarea fina

- zeama de la 6 lamai
Zeama si alcoolul se introduc, picatura cu picatura, in ouale frecate, in asa fel incat sa nu se taie galbenusurile. Compozitia se amesteca apoi cu hreanul ras si cu mierea de albine si se introduce intr-un borcan de sticla ce se leaga la gura cu celofan. Se tine la macerat timp de 10-12 zile, la frigider, la o temperatura de 10-12 gr.C. Compozitia se amesteca cu o lingura de lemn, din doua in doua zile, pentru omogenizare. Se administreaza zilnic cate 3 linguri cu amestec, pe stomacul gol: dimineata, la pranz si seara, inaintea meselor principale cu 1/2 h.

Tratamentul este valabil pentru toate bolile pulmonare, fie ele cancerigene sau necancerigene, precum si dupa interventiile chirurgicale, indiferent de complexitatea acestora. Este foarte eficient. Se aplica timp de 2-3 luni, cu o pauza de o luna, dupa care se va repeta.

reteta boala plamani cancerul cancerul pulmonar cancer supravietuire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005153 (s)