News Flash:

Reteta excelenta pentru post: Mancare de conopida cu patrunjel

21 Aprilie 2016
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
mancare conopida
Mancarea de conopida cu patrunjel este o alegere sanatoasa pentru Postul Pastelui. Pentru preparare nu aveti nevoie decat de:

1 conopida potrivita (700 g)

2-3 cartofi medii

1 ceapa

1 ardei gras rosu

1 lingura de ulei

sare

piper macinat

boia iute

1 foaie de dafin

1 crenguta de cimbru

1 lingura bulion

patrunjel verde

Tocam fin ceapa curatata si spalata in prealabil. Taiem ardeiul gras cubulete. Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem cuburi.

Conopida o rupem buchetele si o spalam sub jet de apa. Punem ceapa la calit in uleiul incins. Cand incepe sa se inmoaie, se adauga ardeiul gras, cartofii si conopida. Amestecam usor cateva minute, apoi stingem cu apa cat sa cuprinda legumele si punem cimbru si foaia de dafin.

Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba 15 mi­nute. Se adauga bulionul, sare, piper, boia iute si mai lasam sa fiarba 5 minute. Servim mancarea presarata cu patrunjel verde.

postul pastelui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006143 (s)